Про нас

Ласкаво просимо до майстерні, де виготовляється справжнє натуральне морозиво. Захоплюючі смаки морозива та сорбетів, створених вручну, з ретельно відібраних продуктів, чекають на вас вже зараз. Прохолоджуючі десерти в яскравих варіаціях, сорбети зі свіжих ягід та фруктів – ось вибір справжніх гурманів.

1

Особливості натурального морозива

  • Висока щільність, що пов’язана з малим вмістом повітря.

  • Унікальна м’яка й однорідна консистенція.

  • Ніжний смак, приємний аромат, отриманий без додавання штучних ароматизаторів.

  • Використання 100 % традиційної рецептури та технології.

  • Виробництво десертів лише з якісних та свіжих інгредієнтів, які закуповуються у перевірених фермерських господарствах.

  • Вміст справжніх шматочків шоколаду, ягід та фруктів.

  • Низька калорійність, обумовлена невеликим вмістом цукру та жиру.

2

Відмінність натурального морозива від фабричного продукту

  • Фермерське молоко та вершки, свіжі ягоди та фрукти

  • Відсутність шкідливих домішок, ароматизаторів та консервантів

  • Більш щільна кремова текстура та насичений натуральний смак

  • Вдівічі менший вміст цукру та жиру

  • Менша калорійність

3

Наша мета – познайомити вас з першокласними десертами ручної роботи

Майстерня натурального морозива «Файні льоди», пропонує вам насолодитись неймовірними смаками прохолоджуючих десертів ручної роботи. Пропонуємо більше 50ти різноманітних смаків вершкового морозива, сорбетів з 0% жирності та високим вмістом натуральних свіжих продуктів, а також 5 смаків унікального десерту з алкоголем.
 

Переваги Gelato
icecream
VS
icecream
Gelato Звичайне морозиво
Cвіжі продукти з фермерських господарств
Склад
icon
Порошкові суміші, підсилювачі смаку, ароматизатори, барвники.
Cвіжий продукт, готується на замовлення перед доставкою
Термін придатності
icon
Зберігається до 3-ох років.
Сорбети — 0%, Джелато — 7-8%
Вміст жиру
icon
До 25%
До 15%
Вміст повітря
icon
До 50%
Щільна консистенція, насичений смак.
Смак
icon
Менш насичений — додаються підсилювачі. Половина вартості — повітря.
Детальніше
Історія
Найпопулярніше запитання

Поштовхом до створення нашої майстерні натурального морозива, стало бажання створити новий для нашого ринку продукт, унікальний, не схожий ні на що інше смак, який би дарував щирі емоції та повертав в часи безтурботного дитинства. Смак, який би доводив, що в яку б цифрову епоху ми не жили, лише продукт, створений вручну майстрами, що по-справжньому люблять свою роботу та є у ній експертами, завжди відрізнятиметься найвищою якістю і даруватиме справжні теплі емоції.

Виробництво
Як ми готуємо

Для своєї роботи ми обрали краще італійське обладнання, яке дозволяє нам створювати якісні десерти, дотримуючись найвищих стандартів якості. Ми створюємо наше морозиво з усією відповідальністю та любов’ю, використовуючи лише кращі продукти з локальних фермерських господарств. Майстри нашої сімейної мануфактури, неухильно слідкують за світовими тенденціями в сфері виробництва морозива та створюють нові унікальні смаки наших натуральних десертів.

Ми уважно стежимо за якістю сировини, проводимо регулярні перевірки під час виробництва та фасування. Тому впевнені в якості продукції, яку пропонуємо.